100 euro lenen

Heeft u geld nodig en wilt u snel een kleine lening afsluiten waarbij u  bijvoorbeeld 100 euro lenen, dan kan een mini lening een goede optie zijn.

100 euro lenen via een flitskrediet

Een minilening ook wel een flitskrediet genoemd is er op gericht om relatief kleine bedragen te lenen met een korte looptijd. Omdat het zowel om kleinere bedragen gaat als wel een korte looptijd, gaat de afhandeling van een dergelijke aanvraag zeer snel. Veel sneller dan voor bijvoorbeeld een doorlopend krediet of persoonlijke lening. Zo vindt er bijvoorbeeld geen BKR toetsing plaats. Het achterwege blijven van deze BKR toetsing zorgt er natuurlijk wel voor dat de bedragen die je kunt lenen lenen relatief klein zijn.

Dus ook met een negatieve BKR registratie kunt u terecht voor een lening en op die manier vlot geld lenen. Vaak kunnen dit soort leningen zelfs binnen 24 uur worden geregeld en heeft u dus direct geld. Zo kunt kunt u dus bijvoorbeeld snel 100 euro lenen zonder BKR toetsing. Misschien omdat u onverwachte uitgaven heeft en het einde van de maand nog niet in zicht is.

Onverwachte uitgaven

Gaat uw wasmachine onverwachts stuk of misschien de tv, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een nieuw apparaat in huis hebben. Of misschien heeft u een onverwachte rekening van de dierenarts voor uw huisdier.

Helaas zijn dit altijd zaken die onverwachts en meestal op een verkeerd moment komen. Je kunt er niet omheen om dit soort zaken direct te betalen en dan kan 100 euro lenen een uitkomst bieden.

Maar je wilt natuurlijk niet talloze formulieren invullen en behoorlijk lang moeten wachten voordat de lening is goedgekeurd. Want dat is meestal net het doel van dit soort leningen, je wilt snel de beschikking wilt hebben over het geld.

Aanbieders van flitskredieten

Een minilening afsluiten kan via verschillende aanbieders. Let er echter wel op dat je met een betrouwbare partner in zee gaat, die voldoet aan de wettelijke eisen.

Ook voor grotere bedragen, bijvoorbeeld voor een bedrag van 1000 euro kan je gebruik maken van dergelijke aanbieders zoals bijvoorbeeld Ferratum of Saldodipje. Deze aanbieders zijn in het bezit van alle benodigde vergunningen die zijn afgegeven door de Nederlandse autoriteiten. Hier kan je terecht voor snel geld lenen.

Let op verborgen kosten

Bekijk wel altijd wat de totale kosten zijn indien je bijvoorbeeld 100 euro wilt lenen. Zijn er bijvoorbeeld naast de rente nog andere kosten die in rekening worden gebracht.

Zorg dat je op voorhand zeker weet wat de totale kosten zijn. Door de korte looptijd ben je wel weer snel van jouw minilening af en zit je er bijvoorbeeld niet voor jaren aan vast. Maar toch is het raadzaam om zeker te zijn dat er geen verborgen kosten zijn verbonden aan de mini lening. U kunt dan wel snel geld lenen maar u moet er achteraf natuurlijk geen spijt van krijgen.

Ga verstandig om met jouw geld

Omgaan met geld is niet altijd eenvoudig. Om te voorkomen dat je aanspraak moet doen op een kleine lening, kunnen wij de website van Nibud aanbevelen. Op deze website kan je veel tips terugvinden hoe je goed met jouw geld om kan gaan.

Nog even voor de duidelijkheid, over onze website. Wij maken gebruik van cookies om de website beter op uw wensen te kunnen afstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *