1500 euro lenen

1500 euro lenen zonder bkr toetsing, is dat mogelijk? Het antwoord is ja. Wanneer je maximaal 1500 euro wilt lenen, dan kan je jezelf wenden tot een minilening. Zelf als je in het bezit bent van een negatieve bkr registratie kan je via deze minilening alsnog geld lenen.

Kredietverstrekker

Lening

Looptijd

Direct aanvragen

100€ - 1,500€

30 - 90 dagen

100€ - 1,500€

30 - 90 dagen

Minder dan 1500 euro lenen

Het is niet noodzakelijk om direct 1500 euro te lenen. Minder lenen dan 1500 euro is ook mogelijk. Je kan zelfs al een lening afsluiten vanaf een bedrag van 100€. Maar ook tussenliggende bedragen zoals 500 euro lenen of 800 euro lenen is op deze manier mogelijk.

Binnen 10 minuten een lening aanvragen

Is jouw financiële situatie dusdanig dat je snel over extra geld dient te beschikken? Een minilening afsluiten heb je binnen 10 minuten geregeld. 

En daarna hoef je ook geen dagen of zelfs weken te wachten op een goedkeuring. Dit is doorgaans bij het afsluiten van een doorlopend krediet wel het geval. Hetzelfde geldt voor het afsluiten van een persoonlijke lening.

Indien je snel over geld dient te beschikken, dan is het erg vervelend indien je zolang dient te wachten.

In 10 minuten geld lenen

Geld op je rekening binnen 24 uur

Naast dat het slechts maximaal 10 minuten in beslag neemt om een lening aan te vragen, krijg je ook nog eens razendsnel het geld uitgekeerd. 

Zo snel zelfs, dat je al binnen 24 uur over het geld kunt beschikken. Op een lening van 1500 euro hoef je dus niet lang te wachten. 

Een lening aanvragen zonder rompslomp

Tijdens de aanvraag dien je slechts jouw persoonlijke gegevens in te vullen en je dient een kopie van een identiteitsbewijs te overleggen. Dit kan je doen door middel van een scan of een foto. 

Dat is alles wat je nodig hebt. Een werkgeversverklaring of salarisstroken heb je dus niet nodig. Dit maakt snel 1500 euro lenen mogelijk.

Geld lenen zonder BKR toetsing

Ook is er geen sprake van een toetsing bij het BKR. Dit versnelt het proces van goedkeuren dermate, dat je hierdoor al binnen 24 uur het geld van de lening op je rekening hebt staan. 

In sommige gevallen, waarbij je echt dringend over geld dient te beschikken kan dit erg handig zijn. 

Snel een dringend geld tekort oplossen

Stel dat de auto kapot is gegaan, of de APK keuring valt duurder uit dan verwacht.

Indien je op dat moment het geld niet beschikbaar hebt om dit te betalen, dan is dat meer dan vervelend. 

Door snel een minilening af te sluiten kun je dit probleem snel oplossen. En op die manier aan jouw verplichtingen voldoen.

Dit is slechts een voorbeeld waarvoor een lening waarbij je snel over geld kunt beschikken handig kan zijn. 

Snel een klein bedrag lenen

Er zijn daarnaast nog talloze andere voorbeelden te bedenken waarbij dit uitkomst kan bieden.

Geld lenen met een korte looptijd

Je dient jezelf er wel bewust van te zijn dat je een bedrag van 1500 euro niet al te lang kan lenen. Je dient het namelijk binnen 62 dagen weer terug te betalen. 

Het is dus verstandig om alvast een plan te hebben op het moment dat je de lening afsluit, hoe je dit bedrag weer gaat terug betalen. Wacht je hier te lang mee, dan zou je in de problemen kunnen komen om het bedrag op tijd terug te betalen. 

Daarnaast is het niet mogelijk om op deze manier een nieuwe lening af te sluiten om daarmee de bestaande lening af te betalen. Op het moment dat je de lening hebt afbetaald kan je overigens wel gewoon weer een nieuwe lening afsluiten.

Een vervolglening nog sneller aanvragen

Het afsluiten van een vervolglening gaat  nog sneller. Je krijgt namelijk bij het aanvragen van een lening een persoonlijke pagina. Via deze persoonlijke pagina kan je nog sneller een lening aanvragen. 

Voltooi je de aanvraag van de eerste lening binnen 10 min, een vervolglening vraag je aan binnen 5 minuten. Dit is dus wat je noemt snel geld lenen.

Geld lenen zonder strikte voorwaarden

Heb je in het verleden wel eens geprobeerd om een lening bij een bank af te sluiten en is dit niet gelukt? Dat is geen reden om geen minilening aan te vragen. 

De voorwaarden waaraan je dient te voldoen bij deze kleine en kortlopende lening zijn namelijk veel minder strikt dan de voorwaarden die een bank hanteert. 

Zo is er geen sprake van een BKR toetsing en hoef je ook niet in het bezit te zijn van een vaste baan. Wel dien je in Nederland woonachtig te zijn en ook dien je ouder dan 18 jaar te zijn om in aanmerking te komen voor een lening.

Waar kan je een kleine lening aanvragen?

Hiervoor dien je jezelf te wenden tot het internet. Via de websites van Saldodipje en de website van Ferratum kan je dit soort leningen aanvragen. De websites zijn in het Nederlands wat wel zo eenvoudig is bij het aanvragen van een lening.

Het aanvragen is erg eenvoudig. Alles wat je dient in te vullen spreekt voor zich, waardoor het aanvragen erg snel gedaan is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *