200 euro lenen snel en eenvoudig online

Een bedrag van 200 euro lenen, waarbij je zo snel mogelijk over het geld kunt beschikken? Op deze pagina leggen wij uit hoe eenvoudig het is om een dergelijk bedrag te lenen. Heb je geld nodig en wil je een klein bedrag lenen, lees dan verder.

Kleine leningen worden steeds populairder

Er is een grote vraag naar kleine leningen. Vooral wanneer het einde van de maand nog niet in zicht is en je nog even op jouw salaris dient te wachten. Maar het leven gaat natuurlijk gewoon door. 

De periode overbruggen totdat je jouw salaris weer ontvangt kan simpel via het afsluiten van een minilening. Met een minilening kan je snel en eenvoudig 200 euro lenen. Op die manier heb je voor een korte periode de beschikking over wat extra geld. Je kan dit zien als een voorschot op jouw salaris.

Snel 200 euro lenen? Een minilening aanvragen!

Hoe kan je nu zo snel aan dit bedrag komen? Dit is vrij simpel. Hetgeen je dient te doen is als volgt:

1. Ga naar de website van een van de minilening aanbieders. Dit zijn Saldodipje en Ferratum.
2. Vul het bedrag in wat je wilt lenen. Je kunt ronde bedragen zoals bijvoorbeeld 200 euro lenen.
3. Kies de looptijd van de lening. Je kan kiezen uit 30 dagen, 45 dagen of 62 dagen.
4. Verstuur via de website waar je de lening wilt afsluiten een kopie van jouw identiteitsbewijs.
5. Kies hoe je de garantstelling wilt regelen. Doe je dit zelf of laat je dit over aan de kredietverstrekker.
6. Doe een overboeking van 1 cent om op die manier te verifiëren dat het echt om jouw bankrekening gaat.
7. Verstuur de aanvraag.

Kredietverstrekker

Lening

Looptijd

Direct aanvragen

100€ - 1,500€

30 - 90 dagen

100€ - 1,500€

30 - 90 dagen

Andere bedragen lenen dan tweehonderd euro

Maar natuurlijk ook andere bedragen kan je snel lenen. Zo is 100 euro lenen of 1,000 euro lenen uiteraard ook mogelijk. Snel geld lenen is uiteindelijk beperkt tot 1500 euro, het maximale bedrag van een flitskrediet. 

Terug betalen doe je tussen de 31 en 62 dagen. Zorg ervoor dat binnen deze termijn het bedrag van de lening weer op de rekening staat van de verstrekker van het minikrediet.

Waarom 200 euro lenen via een minilening

Bij een bank kan je niet terecht wanneer je een dermate klein bedrag als 200 euro wilt lenen. Dit is gewoonweg niet interessant voor een bank, omdat zij hier geen geld mee kunnen verdienen. 

Het proces van afsluiten waarbij er redelijk wat tijd wordt besteed duurt gewoon te lang. En tijd is uiteraard geld voor een bank, omdat zij hun personeel en overige vaste kosten dienen te betalen.

Een lening bij een bank kan je dan doorgaans alleen afsluiten voor hogere bedragen. De standaard is hier normaal gesproken minimaal 5,000 euro. Soms willen zij hier nog wel eens van afwijken en een lager bedrag van 2,500 euro lenen. Minder zal echter niet mogelijk zijn.

Deze leningen worden verstrekt in de vorm van een doorlopend krediet of persoonlijke lening. En dan zit je direct ook jaren vast aan een lening. Want naast minimumbedragen die je dient te lenen is er ook een minimumlooptijd die al snel 48 maanden bedraagt.

Lenen via een bank duurt langer

Indien je echt snel over de 200 euro wilt beschikken is het ook een nadeel om dit via een bank te doen. Door het papierwerk wat er aan te pas komt duurt het al snel een week of twee voordat je daadwerkelijk over het geld kunt beschikken. 

En tegen die tijd heb je jouw salaris alweer ontvangen en is er dus geen noodzaak meer tot het afsluiten van een lening.

Bij het afsluiten van een minilening gaat dit veel sneller. Zo snel zelfs dat je al binnen 24 uur over geld kunt beschikken. Dat verschilt nogal met het afsluiten van een lening via een bank.

Waar kan je een bedrag van 200 euro voor gebruiken

Er zijn talloze redenen waarom mensen ervoor kiezen een bedrag van 200 euro te lenen. 

Het zijn er teveel om op te noemen waarvoor je een kleine lening kunt gebruiken, maar de meest voorkomende zijn:

  • Een wasmachine die dient te worden gerepareerd of te worden vervangen.
  • Een televisie die kapot gaat
  • Extra geld voor een leuke vakantie
  • Nieuwe kleren voor een feest of bruiloft
  • Iets leuks doen met de familie
  • Nieuwe meubels kopen
  • Extra financiële ruimte
  • Een openstaande rekening die dringend dient te worden betaald

Wil je nog meer redenen zien waarom mensen geld lenen, dan kan je hier op de pagina van Wikifin een uitgebreid onderzoek bekijken.

Lenen zonder BKR controle of BKR registratie

Bij het aanvragen en afsluiten van een minikrediet komt er geen BKR aan te pas. Er wordt dus geen BKR controle uitgevoerd en de lening wordt ook niet bij het BKR geregistreerd. Het is gewoon geld lenen zonder BKR tussenkomst. 

Op het moment dat je de lening hebt afgelost ben je er voorgoed vanaf. Je zult er geen nadelige gevolgen van ondervinden bij het aanvragen van een nieuwe lening of bij het afsluiten van een hypotheek. 

Dit is direct een van de hoofdredenen dat mensen ervoor kiezen om deze manier snel geld te lenen via het internet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *