2000 euro lenen zonder bkr toetsing

2000 euro lenen zonder bkr toetsing is alleen bij Saldodipje mogelijk. Een dergelijk bedrag kan je lenen door het aanvragen van een pluslening. Het maximale bedrag wat je bij Saldodipje via een pluslening kunt lenen bedraagt op dit moment 2500 euro. Dit is ook mogelijk indien je een negatieve bkr registratie hebt.

1000€ lenen via een minilening

Op dit moment kan je tot maximaal 1000 euro lenen via een minilening. Voorheen was dit 1500 euro, maar onlangs is het bedrag wat je via dit type lening kunt aanvragen naar beneden bijgesteld.

2000 euro lenen zonder een bkr toetsing is dus niet direct mogelijk via een minilening. Om dit te bewerkstelligen zal je de lening dienen op te splitsen. Misschien een beetje omslachtig, maar wel een manier waarop je 2000 euro kunt lenen.

Een gedeelte van de 2000 euro kan je lenen via een minilening en voor het overige gedeelte zal je dan aanspraak dienen te maken op vrienden of familie, om jou het resterende bedrag te lenen.

>> Snel geld lenen zonder een bkr toetsing  <<

Lening

Lening

Duur

Lening aanvragen

Minilening

100€ - 1,000€

30 - 90 dagen

Pluslening

1000€ - 2,500€

30 - 120 dagen

Hoe werkt een pluslening?

Via een pluslening kan je  een  hoger bedrag lenen dan via een minilening. Doordat er een hoger bedrag wordt uitgeleend, zijn de voorwaarden wel strikter. 

Aan de hand van informatie die je dient te verstrekken wordt er een kredietscore berekend. De uitkomst van deze score bepaalt of je het bedrag kunt lenen of niet. Een negatieve bkr registratie speelt hierbij overigens geen rol. De voorwaarden waaraan je dient te voldoen zijn als volgt::

  • Je dient in Nederland te wonen en een Nederlands staatsburger te zijn
  • Minimaal de leeftijd van 18 jaar te hebben bereikt
  • Beschikken over een vast inkomen, dat hoog genoeg is om de rente en aflossing te kunnen voldoen.

De beoordeling van inkomsten en uitgaven

Bij het inkomen wordt er niet alleen gekeken naar wat er maandelijks binnenkomt. Er wordt ook gekeken naar welke vaste kosten je dient te betalen. Dit is in onze ogen logisch. 

Er kan dan wel elke maand een behoorlijk salaris binnenkomen, maar indien je daarentegen ook maandelijkse hoge vaste kosten dient te voldoen, dan blijft er alsnog weinig over.

Bij de kosten wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de huur of hypotheek die je dient te betalen en verplichtingen voortvloeiend uit andere leningen.

Wordt de aanvraag voor een minilening slechts bij uitzondering afgekeurd, bij de aanvraag voor een pluslening is dit vaker geval. Geld lenen zonder inkomen is bijvoorbeeld bij een pluslening niet mogelijk. Daarnaast dien je ook over een vast inkomen te beschikken. 

Inkomsten en uitgaven

Wel is het zo dat dit inkomen niet al te hoog hoeft te zijn om een lening te krijgen goedgekeurd. Woon je bijvoorbeeld nog thuis, waardoor je geen huur of rente hoeft te betalen, dan heb je een goede kans dat een lening van 2000 euro wordt goedgekeurd.

Snelle uitbetaling

Net zoals het bij een minilening het geval is, wordt ook het geld van een pluslening snel uitbetaald. Ook hier is het streven dat je binnen 24 uur over het geld kunt beschikken. Om dit mogelijk te maken wordt een aanvraag voor een lening razendsnel in behandeling genomen en beoordeeld.

Het nadeel van een pluslening

Het grote nadeel van de pluslening is de hoge rente die je dient te betalen. Er hangt als het ware een prijskaartje aan het geld lenen zonder bkr toetsing. 

Indien je de bkr toetsing kan doorstaan, dan kan je geld besparen door bijvoorbeeld het afsluiten van een doorlopend krediet of persoonlijke lening.

Bij het afsluiten van een doorlopend krediet of persoonlijke lening is het echter wel zo, dat het minimale bedrag dat je dient te lenen hoger zal liggen dan 2000 euro. Dus niet alleen 2000 euro lenen zonder bkr toetsing is lastig, ook 2000 euro lenen met bkr toetsing is niet eenvoudig.

Een andere optie is het aanvragen van de mogelijkheid om rood te staan op de bankrekening. In dit geval zal er wel een bkr toetsing plaatsvinden. Daarnaast is de rente die je dan dient te betalen net zo hoog als de rente die in rekening wordt gebracht bij een pluslening. Uiteindelijk schiet je hier dus niet zo heel veel  mee op.

De rol van de persoonlijke garantstelling

Saldodipje leent niet zomaar geld uit zonder enige vorm van zekerheid. De zekerheid die zij inbouwen bij het verstrekken van een lening is een persoonlijke garantstelling. Op deze manier is er een tweede persoon die zij aansprakelijk kunnen stellen voor de terugbetaling van de lening.

Hierdoor dient de garantstelling te worden afgegeven door iemand anders dan jezelf.

Daarnaast zal ook de garantsteller worden beoordeeld op kredietwaardigheid.

De waarde van een persoonlijke garantstelling is namelijk weinig waard indien de persoon die de garantstelling heeft afgegeven niet in staat is om het geleende geld terug te betalen.

2000 euro lenen zonder bkr toetsing garantstelling

Wanneer een persoonlijke garantstelling overleggen

In het verleden had je een termijn  van 14 dagen om de persoonlijke garantstelling in orde te maken. Deze periode is inmiddels teruggebracht naar 5 dagen. Dit is best een korte periode waarin je dit dient te regelen. 

In onze opinie is het dan ook verstandig om alvast op voorhand iemand te benaderen die voor jou de garantsteller wil zijn. Indien je dit niet doet, dan loop je het risico dat het je niet lukt in de periode van 5 dagen. En in dat geval zullen er extra kosten in rekening worden gebracht die behoorlijk kunnen oplopen.

Wat heb je nodig om een lening aan te vragen?

Om een aanvraag volledig en correct in te vullen, dien je de volgende documenten of gegevens bij de hand te houden:

  • Weten welk bedrag je wilt lenen
  • Een digitale kopie van een paspoort of identiteitskaart
  • De hoogte van jouw maandelijks inkomen
  • Per wanneer je in dienst bent getreden bij jouw werkgever
  • Welke kosten je maandelijks dient te voldoen
  • Het IBAN nummer van jouw bankrekening
  • Jouw bankpas en e-dentifier om jouw bankrekening te kunnen verifiëren

Dit is alles wat je nodig hebt. Indien je dit alles bij hand hebt, dan kan je binnen een paar minuten een aanvraag voor een lening indienen. Of het nu om een minilening gaat of om een plus lening. 

Maar zoals al gezegd, 2000 euro lenen zonder bkr toetsing is alleen mogelijk via een pluslening. Anders dien je de lening op te splitsen en zal je geld dienen te gaan lenen van een bekende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *