500 euro lenen

Stel, je komt net wat geld tekort om hetgeen te kopen waar je al zolang naar op zoek was. En dan kom je net een gigantisch goede aanbieding tegen, die je niet kan laten lopen. 500 euro lenen kan er dan voor zorgen dat je net voldoende geld hebt om toch te kunnen profiteren van die aanbieding.

500 euro lenen kan je snel uit de brand helpen

Maar er zijn nog veel meer voorbeelden denkbaar, waarbij een lening van 500 euro je uit de brand helpt. Soms, omdat je gewoon geen geld op je bankrekening hebt staan en soms omdat je een onverwachte uitgave hebt. 

Want onverwachte uitgaven komen altijd op het moment dat dit slecht uitkomt. Je zit al net krap bij kas en dan heb je ook nog een wasmachine die kapot gaat. Of de televisie, of de auto.

Snel geld nodig, wat nu?

In dat soort gevallen duurt het afsluiten van een doorlopend krediet, om op die manier aan geld te komen net iets te lang. Hiervoor dien je best wel wat papierwerk in te vullen en soms heb je zelfs een werkgeversverklaring nodig om voor een lening in aanmerking te komen. En dit alles kan toch al snel een week of 2 in beslag nemen voordat je dan daadwerkelijk over geld kunt beschikken.

Is er een oplossing om snel een klein bedrag te lenen?

Voor een dergelijk klein bedrag zoals 500 euro bestaan er echter ook andere oplossingen. Dit kan je namelijk doen door het aanvragen van een minilening. Op die manier voorkom je een overvloed aan papierwerk. Er komt zelfs geen BKR toetsing aan te pas.

En duur het bij een doorlopend krediet of persoonlijke lening al snel een week of 2 voordat je daadwerkelijk geld op je rekening hebt staan. bij een minilening kan je het bedrag binnen 24 uur al op je rekening hebben staan. 

En vaak is dit erg belangrijk. Want wat je doorgaans ziet bij kleine leningen is dat er spoed vereist is, om over het geld wat je nodig hebt zo snel mogelijk te kunnen beschikken.

√ Binnen 24 uur geld op je rekening
√ Lenen zonder BKR toetsing
√ Eenvoudig online aanvragen

Meer informatie

√ Aanvraag snel afgehandeld
√ Geen BKR controle of registratie
√ Snelle uitbetaling

Meer informatie

500 euro lenen zonder bkr toetsing

Zoals hierboven ook al aangegeven, je kan 500 euro lenen zonder dat er een bkr toetsing wordt uitgevoerd. Op die manier kan je niet alleen snel geld tot je beschikking hebben, de BKR toetsing kan ook geen roet in het eten gooien. 

Want ben je onverhoopt in het bezit van een negatieve BKR notering, dan zullen banken je hoogstwaarschijnlijk geen lening verstrekken. Hier heb je bij een minilening geen last van. Er wordt geen BKR toetsing uitgevoerd, dus een negatieve BKR notering is geen belemmering bij het aanvragen van een lening.

Kan je niet gewoon rood staan om aan extra geld te komen?

Een ander mogelijkheid om snel aan een klein bedrag te komen, is rood staan. 

Echter, indien je ongeoorloofd rood staat bij een bank, dan zal de bank je bijna per direct manen om het saldo aan te vullen. 

Daarnaast is het nog maar de vraag of dit überhaupt mogelijk is. Wil je geoorloofd rood staan, door middel van een goedgekeurde roodstand,dan zal je hier ook een proces van goedkeuring dienen te doorlopen. 

En ook hier zal er hoogstwaarschijnlijk een BKR toetsing worden uitgevoerd. Snel 500 euro lenen via een roodstand op de bankrekening is in de praktijk dan meestal ook niet mogelijk.

Is een kleine lening aanvragen eenvoudig?

Een lening aanvragen in de vorm van een minilening is erg eenvoudig. En bovendien ook erg snel. Via de websites van Saldodipje en Ferratum kun je eenvoudig een lening aanvragen. Bij de aanvraag kan je direct zien hoeveel je kunt lenen. 

Hoeveel kan je maximaal lenen?

Het maximale krediet wat er op deze manier wordt verstrekt is 1500 euro. Indien je meer wilt lenen dan zal je jezelf dienen te wenden tot het aanvragen van een doorlopend krediet of persoonlijke lenening. 

Echter, een bedrag van 500 euro kan je niet lenen via een doorlopend krediet of persoonlijke lening. Het minimumbedrag bij deze leningen bedraagt namelijk 2,500 euro.

Geld lenen kost geld

Uiteraard dien je een lening altijd terug te betalen. Ook al ga je een klein bedrag lenen van 500 euro of misschien 800 euro, zorg er altijd voor dat je het op tijd kunt terugbetalen. 

Door geld te lenen ga je een verplichting aan die je altijd dient na te komen. Bovendien zal je kosten dienen te betalen voor een lening. Dit in de vorm van rente.

Dit zal je overal op onze website teruglezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *