600 euro lenen

Wil je 600 euro lenen en het liefst vandaag nog? En als het even kan ook zonder dat er een BKR toetsing aan te pas komt? Dan ben je niet de enige die hier naar op zoek is. Op deze pagina leggen we jou uit hoe je dit snel en eenvoudig kan regelen.

Hoe kan je snel 600 euro lenen?

Dit kan je eenvoudig doen bij Saldodipje of bij Ferratum. Dit zijn de enige nog overgebleven aanbieders van minileningen in Nederland. 

Ga je 600 euro lenen, dan kan je dit doen door het afsluiten van een lening met een looptijd van 45 dagen. Na 45 dagen dien je vervolgens de lening met de opgebouwde rente weer terug te betalen.

Kredietverstrekker

Lening

Looptijd

Direct aanvragen

100€ - 1,500€

30 - 90 dagen

100€ - 1,500€

30 - 90 dagen

Hoeveel dien je terug te betalen?

Je zal in eerste instantie misschien schrikken als je hoort dat het rentepercentage op dit moment 13,99% bedraagt. Echter, voor een lening van 600 euro met een looptijd betekent dat je 9,76€ aan rente dient te betalen.

Aan het einde van de looptijd dien je dus een bedrag van 609,76€ over te maken aan of Saldodipje of Ferratum.

Wie zijn nu de aanbieders van flitskredieten?

Had je in het verleden  nog aanbieders zoals voorschotje en Cashper, nu zijn alleen Saldodipje en Ferratum overgebleven.

Zij richten zich op het snel verstrekken van geld, zonder dat er een BKR toetsing wordt uitgevoerd. Doordat je al een lening kan afsluiten van 100 euro, wegen de kosten die een BKR toetsing met zich meebrengt niet op tegen de rente die zij over deze kleine bedragen ontvangen.

Het achterwege blijven van een BKR toetsing houdt wel in dat er geen grote bedragen worden uitgeleend. Dan wordt het risico gewoonweg te groot. Geld lenen zonder BKR is gebonden aan een maximum van 1500 euro. 

Wil je een groter bedrag lenen?

Indien dit bedrag niet toereikend is, dan zal je of een persoonlijke lening of een doorlopend krediet dienen aan te vragen. 

Op die manier kan je wel bedragen tot 50,000€ lenen. Is een minilening aanvragen vrij eenvoudig en komt bijna iedereen hiervoor in aanmerking, dat is bij zowel een doorlopend krediet en een persoonlijke lening niet het geval.

Daarnaast is er bij een lening van meer dan 1500€ ook geen sprake meer van snel geld lenen. Je zult dan namelijk meerdere documenten dienen te overleggen om aan te tonen dat je kredietwaardig bent. Dit zijn bijvoorbeeld salarisstroken en een werkgeversverklaring. 

Meer geld lenen betekent een langere verplichting

Is de looptijd van een minilening gebonden aan vaste looptijden zoals 30 dagen, 45 dagen, 62 dagen of 90 dagen, bij zowel een doorlopend krediet alsook een persoonlijke lening kan je wel een lening afsluiten met een looptijd van 10 jaar. 

Dit houdt echter in dat je dan ook 10 jaar vast zit aan deze verplichting.

Wat nu als je een negatieve BKR notering bezit?

Ben je in het bezit van een negatieve BKR notering, dan zal een aanvraag van een lening bij de bank bijna altijd worden afgekeurd. Je kan dan eigenlijk alleen nog maar een klein bedrag lenen via een minilening. 

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen is een BKR registratie enorm belangrijk bij het aanvragen van een lening. Een negatieve BKR registratie kan zeer vervelende gevolgen hebben. 

Het is dan ook aan te raden om dit ten alle tijde te voorkomen. Dit doe je door ervoor te zorgen dat je geen achterstanden oploopt bij het afbetalen van een uitstaande lening. Dit geldt niet alleen voor de aflossingen maar ook voor de rente die je dient te betalen.

Een negatieve BKR notering kan je ook oplopen als je teveel leningen open hebt staan. Je zal dan eerst een andere lening dienen af te lossen alvorens je opnieuw kunt lenen.

Een negatieve BKR notering achtervolgt je maar liefst 5 jaar

Des te groter jouw achterstand wordt, des te negatiever de BKR notering. En in dat geval zal het steeds lastiger worden een nieuwe lening af te sluiten. Vergeet ook niet dat een negatieve BKR notering maar liefst 5 jaar van kracht blijft. 

Ook al heb je alles inmiddels terugbetaald, dan duurt het alsnog 5 jaar voordat deze gegevens uit het BKR register worden verwijderd. 

In die 5 jaar ben je dus aangewezen op het afsluiten van een kleine lening in de vorm van een minilening of flitskrediet.

Hoe gaat het aanvragen van een lening van 600 euro in zijn werk?

Omdat de aanbieders van minileningen alleen online actief zijn, kan je deze leningen alleen online aanvragen

Het is echter een zeer eenvoudig proces van aanvragen. In principe kan je gewoon via jouw mobiele telefoon een aanvraag indienen. 

Zorg er dan wel voor dat je jouw identiteitsbewijs bij de hand hebt. Want je dient namelijk wel een scan of een foto up te loaden tijdens het proces van aanvragen. Maar dit is dan ook direct het enige document wat je dient te overleggen.

Snel geld door de aanvraag goed en compleet in te dienen

Je kan prima met jouw mobiele telefoon een foto maken van jouw paspoort of identiteitskaart en deze dan direct uploaden. 

Zorg er wel voor dat deze goed leesbaar is. Het uitgangspunt is dat je binnen 24 uur over geld kunt beschikken, maar indien je een foto upload die niet goed leesbaar is dan zou dit de aanvraag kunnen vertragen.

Over flitskredietaanbieders.nl

Onze website verschaft informatie over het aanvragen van kleine leningen, wanneer je bijvoorbeeld 600 euro wilt lenen. 

Je kunt op onze website echter niet direct een lening afsluiten. Ook verstrekken wij geen persoonlijke adviezen. 

Wij beperken ons tot algemene informatie en wanneer je een mening of opinie leest, dan is onze eigen mening of opinie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *