700 euro lenen

Op zoek naar een lening, waarbij je snel over geld kunt beschikken? En is 700 euro het bedrag wat je nodig hebt? 700 euro lenen doe je snel via het afsluiten van een minilening.

Hoe snel heb je 700 euro op je rekening staan?

Wil je snel 700 euro lenen? Dat is geen probleem. De aanvraag van een minilening kost je slechts 5 minuten. En dat is niet het enige wat snel gaat. 

Binnen 24 uur heb je ook nog eens het geld op je bankrekening staan. Indien je in de ochtend de aanvraag verstuurt, dan kan het zelfs zo zijn dat je dezelfde dag nog over het geld kunt beschikken.

Kredietverstrekker

Lening

Looptijd

Direct aanvragen

100€ - 1,500€

30 - 90 dagen

100€ - 1,500€

30 - 90 dagen

Waar kan je een minilening aanvragen?

Een minilening aanvragen kan bij zowel Saldodipje en Ferratum. Bij een standaard bank zoals de ABN AMRO, Rabobank en dergelijke kan je niet terecht voor een dergelijk kleine lening. Zij richten zich meer op de grotere leningen met een langere looptijd, zoals een persoonlijke lening.

Je dient je dus tot het internet te wenden. Want een kantoor van Saldodipje of Ferratum zal je in Nederland niet vinden. Zij opereren geheel online. De enige manier dat je een minilening kunt afsluiten is dus via het internet. Dat neemt weg dat er wel een kantoor is in Nederland, waar je eventueel telefonisch terecht kunt met jouw vragen.

Hoe lang kan je de 700 euro lenen?

Het gaat hier om snel geld lenen. Daarom gaat het hier dan ook om geld lenen zonder BKR toetsing Op die manier kan de aanvraag sneller worden afgehandeld. 

Je kan snel geld lenen, maar je dient het ook relatief snel weer terug te betalen. De 700 euro kan je lenen voor een periode van 45 dagen. 

Kan je ook meer of minder lenen?

Je kan ook kleinere bedragen lenen, indien je geen 700 euro nodig hebt. Een  minilening kan je al afsluiten vanaf een bedrag van 100 euro. Deze 100 euro kan je voor een periode van 30 dagen lenen. Ook is het mogelijk om tussenliggende bedragen te lenen, zoals 200 euro of 300 euro.

Het maximale bedrag wat via een minilening zonder BKR toetsing wordt verstrekt, bedraagt 1000 euro. Dit bedrag voor een periode van 90 dagen. Je kan dus slechts een korte tijd beschikken over het geld dat je leent.

Waarom sluiten mensen een kleine lening af?

Een kleine lening is er om een dringend geld tekort op te lossen. Naast dat het om een dringend geld tekort gaat, zijn vaak de bedragen die iemand nodig heeft ook niet al te groot.

Het zijn vaak studenten van de middelbare school of het hoger onderwijs, die een beroep doen op de minilening. Doordat zij een beperkt budget ter beschikking hebben, komen zij aan het eind van de maand nogal eens geld tekort om rond te komen.

Maar niet alleen studenten maken gebruik van minileningen.

Waarom zevenhonderd euro lenen

Ook andere mensen vullen op deze manier hun budget aan. Soms om een dringende reparatie of factuur te betalen en soms ook gewoon om iets leuks te gaan doen.

Zorg dat je op tijd terug betaald

Het is altijd belangrijk wanneer je een financiële verplichting aangaat, dat je aan de voorwaarde die hierbij behoren kunt voldoen. Ook al ga je een klein bedrag lenen, je dient er altijd voor te zorgen dat je het geleende bedrag op tijd kunt terugbetalen.

Daarnaast kost geld lenen geld. Het is dus altijd verstandig om van tevoren goed te bekijken hoeveel de lening je gaat kosten. Op die manier kan je ook beoordelen of je op tijd kunt terugbetalen.

Op onze website kun je niet direct een minilening aanvragen of afsluiten. Dit kan alleen bij het eerder genoemde Saldodipje of Ferratum.

Hoeveel rente dien je te betalen?

De rente die je dient te betalen varieert. Echter is deze hoog te noemen. De rente komt min of meer overeen met de rente die je dient te betalen bij een roodstand op een bankrekening, of bij het te laat betalen van de rekening van een creditcard.

De rente kan fluctueren. Op dit moment is de rente die in rekening wordt gebracht bij een minilening 13,99%. 

Het goede nieuws is echter de looptijd van een minilening erg kort is. Je bent dus redelijk snel weer van de lening af. 

En in de tussentijd heb je dan wel het extra geld ter beschikking gehad wat je uit de brand heeft geholpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *