De pluspunten van een minilening

De pluspunten van een minilening

Een minilening wordt ook wel een minikrediet genoemd. Dit is een kleine lening die je eenvoudig en snel online af kunt sluiten. Na het afsluiten van de lening, heb je het geleende bedrag al snel op je rekening. Dit is handig als je snel geld nodig hebt, bijvoorbeeld om een rekening te betalen of voor een dagje uit.

Sluit je een minilening af, dan profiteer je van diverse voordelen. De belangrijkste pluspunten van deze lening worden hieronder beschreven.

Je kunt de lening snel en eenvoudig afsluiten

Je sluit een minilening eenvoudig en snel via het internet af. Je hoeft dus niet naar de bank en je hoeft geen uitgebreide formulieren in te vullen bij een andere kredietverstrekker, maar je hebt je lening in een mum van tijd aangevraagd.

Je hebt het geld snel op je rekening

Een minilening wordt snel uitbetaald. Met een beetje geluk heb jij dezelfde bank als de kredietverstrekker van de minilening. In dit geval heb je het geleende bedrag namelijk al dezelfde dag op je rekening. En heb je een andere bank dan de kredietverstrekker? Dan heb je het geleende geld de volgende dag al op je rekening staan. Lang wachten hoef je in ieder geval nooit!

Je bent snel weer van je lening af

Een minilening moet je snel weer terugbetalen. Sommige mensen zien dit als een nadeel, maar je kunt het ook zeker als een pluspunt zien. Dat je jouw minikrediet snel terug moet betalen, betekent namelijk dat je ook snel weer van je lening af bent.

Er is geen BKR controle

Tot slot wordt jouw eventuele BKR-registratie niet gecontroleerd als je een minilening aanvraagt. Dit betekent dat je het krediet ook kunt krijgen als je een negatieve BKR-registratie hebt, ofwel als je nog een lening en/of schulden open hebt staan bij een of meerdere andere partijen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *