Direct geld lenen

[av_image src=’https://flitskredietaanbieders.nl/wp-content/uploads/2019/02/Direct-geld-lenen.png’ attachment=’442′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jrte2ynw’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jrtblrk4′ admin_preview_bg=”]
Heb je een onverwachte uitgave? Dan kan direct geld lenen uitkomst bieden. Wat zijn de mogelijkheden om direct aan geld te komen? Kan je ook per direct geld lenen zonder bkr toetsing?

Geld lenen kan omslachtig zijn

Een lening aanvragen kan soms tijdrovend en frustrerend zijn. Je moet veel documenten invullen en opsturen en deze worden niet altijd even snel in behandeling genomen.

En wanneer deze in behandeling worden genomen, dan kan het doorloopproces ook nog behoorlijk lang duren.

Dan worden er vaak ook nog aanvullende vragen gesteld, wat het proces nog verder vertraagd. En daar zit je niet op te wachten wanneer je geld nodig hebt. Direct geld lenen is wat je wilt en wat je nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld een bedrag van 1000 euro lenen, dan zit je niet op een papierwinkel te wachten.

Direct geld lenen zonder bkr toetsing, kan dat?

De uitkomst voor direct geld lenen zijn de zogenaamde flitskredieten. Deze kenmerken zich door de snelle behandeling en afronding van de aanvraag van de lening. Het aanvragen zelf kan binnen een paar minuten worden gedaan.

Als je de aanvraag correct indient, dan kan het zelfs zo zijn dat je het geld binnen 24 uur geld op je rekening hebt staan.

Het aanvraagproces is vrij eenvoudig en je krijgt automatisch per e-mail een bevestiging wanneer jouw aanvraag is goedgekeurd.
[/av_textblock]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-hd13u’]
[av_image src=’https://flitskredietaanbieders.nl/wp-content/uploads/2018/05/Saldodipje-logo.jpg’ attachment=’86’ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=’manually,https://www.financeads.net/tc.php?t=29601C182034052T’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jrtbrqnt’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_half]

[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-6sisy’]
[av_image src=’https://flitskredietaanbieders.nl/wp-content/uploads/2017/10/logo.png’ attachment=’66’ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=’manually,https://www.financeads.net/tc.php?t=29601C126128006T’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jrtbsz2w’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_half]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jrtbo6vn’ admin_preview_bg=”]

Geen BKR toetsing

Om de aanvraag zo snel af te kunnen handelen wordt er geen BKR toetsing uitgevoerd. Het grote voordeel hiervan is dit veel tijd bespaart in de procedure. En heb je onverhoopt last van een negatieve BKR registratie, dan hoef je jezelf hier dus ook geen zorgen over te maken.

Een minilening kan je gewoon afsluiten ook al heb je een negatieve BKR registratie.

Heb je een negatieve BKR registratie, dan vallen veel verschillende typen leningen al direct af.

Kredietverstrekkers zien dit echt als een rode vlag en gaan hier vrij rigide mee om. Zelfs al kon je er zelf weinig aan doen, waardoor je deze negatieve registratie hebt opgelopen, of is jouw situatie inmiddels totaal anders, het blijft lastig om een kredietverstrekker hiervan te overtuigen. Helaas is het niet anders.

Direct geld lenen met een negatieve bkr registratie is dus wel mogelijk, maar de mogelijkheden zijn wel beperkt.

Welk bedrag lenen?

Hier wordt er vaak onderscheid gemaakt tussen bestaande en nieuwe klanten. De eerste keer dat je bijvoorbeeld een lening afsluit via bijvoorbeeld Saldodipje, dan kan je een bedrag van 400 euro lenen. De tijdslimiet dat je dit bedrag kan lenen is de eerste keer maximaal 30 dagen.

Kom je netjes je verplichtingen na en voldoe je aan de verplichting het geleende bedrag op tijd af te lossen, dan kan je volgende keer een hoger bedrag lenen.

Het bedrag dat je uiteindelijk maximaal kunt lenen is 1500 euro. Per direct geld lenen zonder bkr toetsing, is vaak gelimiteerd tot dit bedrag.

Wil je per direct geld lenen zonder bkr toetsing, dan kan je een klein bedrag, zoals bijvoorbeeld 100 euro, lenen via een dergelijke minilening.  

Heb je een groter bedrag nodig dan ben je aangewezen op een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Maar met het aanvragen van dit soort leningen gaat meer tijd verloren. 

Beoordeling van de aanvraag van de lening

Een aanvraag van een lening wordt altijd beoordeeld. Ook voor per direct geld zonder bkr toetsing, worden er niet zomaar blind leningen aan iemand verstrekt. Hoewel je zonder al te veel voorwaarden geld kunt lenen, wordt er toch een beoordeling uitgevoerd.

Het kan voorkomen dat je minder kunt lenen dan de genoemde bedragen. Dit kan gebeuren indien de beoordelaar van de aanvraag reden ziet om een lager bedrag te verstrekken.

Dit wordt voornamelijk gedaan om consumenten te beschermen en te voorkomen dat iemand een te hoge lening afsluit, die zij niet terug kunnen betalen. Ook al gaat het hier om een mini lening.

Direct lenen en een garantstelling

Wel is het zo dat er bij een minilening een garantstelling wordt gevraagd, zodat de verstrekker van deze lening meer zekerheid heeft dat je de lening terug kunt betalen.

Bij de garantstelling heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een persoonlijke garantstelling, of een garantstelling via de kredietverstrekker.

Voor de persoonlijke garantstelling zal je op zoek moeten gaan naar iemand in jou direct omgeving die voor jou garant wilt staan. Je moet in dat geval ook informatie verschaffen over deze persoon en hij of zij moet ook een document ondertekenen waarin de garantstelling wordt vastgelegd.

Voor een garantsteller via de kredietverstrekker, worden er kosten in rekening gebracht, die afhankelijk zijn van de duur een de hoogte van de lening. De garantstelling voor bijvoorbeeld 800 euro is hoger dan voor een lening van 200 euro.

Heb je een vaste baan nodig om direct geld te lenen?

Nee. Bij het aanvragen van een minilening is het geen vereiste dat je een vaste baan hebt. Je kan zelfs zonder inkomen een lening afsluiten.

Wanneer heb je geld op je rekening?

De aanbieders van een mini krediet richten zich op het snel afhandelen en uitbetalen van leningen. Zij bedienen de mensen die met spoed een lening nodig hebben. Naast dat het aanvraagproces simpel en snel is, wordt de aanvraag voor de lening ook snel in behandeling genomen en afgehandeld.

Indien je jouw aanvraag correct hebt ingediend en deze wordt goedgekeurd dan heb je al binnen 24 uur geld op je rekening staan. Dit kan je met recht direct geld lenen noemen.

Terugbetalen via Ideal

Ideal is tegenwoordig niet meer weg te denken bij het online winkelen. Het is gemakkelijk en snel. Via Ideal staat het geld direct op de rekening van de ontvanger.

Bovendien is het voor de ontvanger van het geld ook een goedkope manier om geld te ontvangen. Creditcard bedrijven bereken een behoorlijke commissie voor het verwerken van betalingen. Bij Ideal is dit veel lager.

Bij het afsluiten van een kleine lening wordt er ook gewerkt met ideal. Via deze methode kan je het geld wat je verschuldigd bent eenvoudig en snel weer terugbetalen.

Aanbieders van kleine leningen

Er zijn verschillende aanbieders waar je terecht kunt voor lenen zonder bkr toetsing. De marktleiders op dit gebied zijn Saldodipje en Ferratum. Dit zijn niet alleen de marktleiders in Nederland maar in heel Europa.

Persoonlijk vind ik het prettig om in zee te gaan met een gerenommeerd bedrijf. Dit geeft in mijn optiek toch altijd net wat meer zekerheid dat zij wet- en regelgeving naleven. Bij een onbekend bedrijf is dat toch altijd maar afwachten.

Daarnaast is de markt voor online geld lenen door het internet grensoverschrijdend. Je weet dus eigenlijk niet waar een onderneming gevestigd is. En dat is voor mij een andere reden om geen lening af te sluiten via een bedrijf of website die je niet kent.

Let wel, geld lenen kost geld. Dit geldt ook voor direct geld lenen zonder bkr toetsing.

Onze website is puur informatief. Wanneer je wilt lenen, dan kan je terecht bij bijvoorbeeld de websites die op onze website worden genoemd.
[/av_textblock]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *