Hoe kom ik aan geld

Hoe kom ik aan geld. In principe een simpele vraag, maar het antwoord is niet altijd even eenvoudig. Wat we in ieder geval direct kunnen zeggen, trap niet in advertenties die je gouden bergen beloven. Dat bestaat gewoonweg niet.

Wat kan je doen om aan geld te komen?

Om aan geld te komen zal je er altijd iets voor moeten doen. Je kan geld gaan lenen, wat waarschijnlijk de snelste en eenvoudigste methode is om aan extra cash te komen. Maar geld lenen kost geld, dus daarna dien je rente en aflossing te gaan betalen. Op die manier wordt jouw geld tekort slechts tijdelijk opgelost.

De meest gekozen methode wanneer mensen op zoek zijn naar een antwoord op de vraag; hoe kom ik aan geld, is werken. Het eenvoudigste is dan op zoek te gaan naar een baan, een bijbaantje of eventueel, wanneer je per uur wordt betaald, meer uren werken bij een huidige werkgever. Op die manier verdien je meer, zonder dat je jezelf in de schulden dient te steken.

Extra geld verdienen door te ondernemen

Naast de gewone 9 - 5 baan zijn er echter ook steeds meer mensen die kiezen voor het ondernemerschap.

Het aantal zzp'ers is inmiddels bijna niet meer te tellen. Daarnaast wint het online geld verdienen vanuit huis ook sterk aan populariteit.

Dit is een goed idee, maar in onze ogen is dit echter nog steeds een methode waar veel meer mensen hun inkomen mee kunnen aanvullen.

Bijverdienen via affiliate marketing

 

Geld verdienen met ondernemen

Een populaire methode waarmee je extra cash kunt verdienen, is affiliate marketing. Inmiddels is dit een miljardenbusiness en er zijn redelijk wat mensen die hier hun inkomen mee verdienen. De populariteit komt voor uit het feit dat je niks hoeft te investeren. 

Je loopt dus geen enkel risico. Het enige wat je kan verliezen is jouw tijd. Natuurlijk is tijd erg kostbaar, maar het is nog veel vervelender indien je veel geld verliest.

Wat is het principe van affiliate marketing

Het principe van affiliate marketing is dat je iemand anders zijn producten gaan promoten. Indien uiteindelijk iemand iets koopt wat jij gepromoot hebt, levert jou dat een commissie op. 

Inmiddels kan je wel zeggen dat elk bedrijf hiervan gebruik gemaakt. Ook de grote namen zoals een Bol.com, Mediamarkt en ga zomaar door. Het grote voordeel voor deze bedrijven is dat zij hiervoor zelf bijna niks hoeven te doen. 

Daarnaast, zij betalen alleen een commissie indien iemand echt daadwerkelijk iets verkocht heeft. Ga je als bedrijf zijnde een influencere inschakelen, dan betaal je ongeacht de resultaten.

Wat kan je online verkopen?

Nu zou je denken, wat kan ik nu promoten of verkopen? Je kan eigenlijk deze vraag beter omdraaien. Wat kan je niet verkopen of promoten? Op bijna alles is  er een commissie te verdienen. Door het gebruik van goede video`s en foto`s kan je bovendien vrij eenvoudig iets online verkopen.

En als je bijvoorbeeld kijkt naar producten zoals een ebook, dan kan je als commissie vaak wel de helft van de verkoopprijs verdienen. Dus als je een antwoord zoekt op de vraag, hoe kom ik aan geld, dan is dit het overwegen waard. Maar is jouw vraag hoe kom ik snel aan geld, dan zal dit sneller gaan door een lening af te sluiten.

Geld komt niet vanzelf

Wel dien je jezelf te beseffen dat dit best wel een tijdrovende aangelegenheid kan zijn. Snel geld verdienen is een utopie. Voordat je daadwerkelijk een behoorlijk aantal euro`s gaat verdienen, ben je toch al snel een aantal maanden verder. 

Daarentegen komen na verloop van tijd de euro`s bijna automatisch binnen. Op het moment dat je het punt bereikt hebt dat je daadwerkelijk commissies verdiend, dan is het een methode waarmee je super eenvoudig jouw inkomen aanvult.

Het is dan alleen nog maar een kwestie van onderhouden, waarbij je af en toe een nieuw artikel plaatst, wat misschien een paar uur per week kost.

Daarnaast is hetgeen je opbouwt gewoon geld waard. Een eigen website met bezoekers en inkomsten is voor een goede prijs te verkopen. En naast een website kan je ook sociale media inzetten om producten te promoten.

hoe kom ik aan geld

Opschalen en steeds meer verdienen

Aan de andere kant is het natuurlijk wel zo dat op het moment dat je een paar honderd euro per maand verdient, je dit kan gaan opschalen. Want eigenlijk is hetgeen wat je ermee kan verdienen oneindig.

Veel mensen beginnen hiermee, maar houden ermee op voordat ze wat hebben verdiend. Het vergt het nodige doorzettingsvermogen om in de maanden dat er nog niks binnenkomt toch door te zetten. En dat is helaas niet voor veel mensen weggelegd.

Op korte termijn geld nodig?

Indien je op korte termijn geld nodig hebt, dan gaat affiliate marketing je niet helpen. Echter, indien je bijvoorbeeld nu een minilening zou afsluiten, dan zou het wel zo kunnen zijn dat tegen de tijd dat je de lening weer dient terug te betalen, je op deze manier wat extra geld verdiend waarmee je in ieder geval al een gedeelte van de minilening kan afbetalen. 

Extra inkomen voor de toekomst

En nadat het geld op regelmatige basis binnenkomt, dan hoef je in de toekomst geen aanspraak meer te maken op deze manier van geld lenen zonder BKR toetsing

Eigenlijk verdien je dan dubbel geld. Je bespaart je de kosten van het geld lenen en aan de andere kant komt er extra geld binnen. Op den duur zal jouw financiële situatie er dan geheel anders uitzien.

Zorg voor een structurele verandering

Als je jezelf te vaak afvraagt, hoe kom ik aan geld, dan is het tijd om iets structureels anders te gaan doen. Deze methode van online verkopen is in mijn ogen hiervoor een uitgelezen aangelegenheid. 

Naast dat het je geld oplevert, begin je ook met ondernemen. En hiervan leer je gewoon ontzettend veel. Indien je succesvol bent, dan kan je dit op andere terreinen ook prima gaan toepassen. 

Uit ervaring kan je ik je vertellen dat er niks zo leuk is als iets verkopen. Elke keer als je een commissie ontvangt, dan geeft dat een ontzettend goed gevoel. En dat is dan een goede motivatie om verder te gaan en jouw online imperium nog verder uit te breiden.

Je zou dan op een gegeven moment zelfs de situatie kunnen bereiken dat het geld op de automatisch piloot binnenkomt. En dermate veel, dat je nooit meer hoeft te zeggen of vragen hoe kom ik aan geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *