Ik wil wat bijverdienen

Indien je geld tekort komt, dan is het in onze opinie verstandiger om wat bij te verdienen, dan om geld te gaan lenen. Doordat geld lenen geld kost, zal je in de toekomst door geld lenen namelijk alleen maar meer geld tekort komen. In onze opinie is het daarom  ook verstandig om voorzichtig te zijn met snel even wat geld lenen. Worstel je met de vraag, ik wil wat bijverdienen, dan hebben wij een aantal tips voor jou.

Zoek op tijd naar bijverdiensten

Als je zegt ik wel wat bijverdienen, dan dien je wel wat geduld op te brengen. Slechts bij uitzondering ontvang je direct geld. Vaak dien je te wachten tot het einde van de maand, voordat je jouw geld ontvangt. Daarnaast dien je eerst ook nog iets te vinden om bij te verdienen. Dit vraagt om een zekere vorm van een financiële planning. Dus heb je in jouw gedachten, ik wil wat bijverdienen, wacht dan niet te lang met het zoeken naar een oplossing.

Tegenwoordig zijn er legio mogelijkheden om wat bij te verdienen. Zo zit de horeca te springen om personeel. Hier heb je een grote kans dat je bijna direct aan de slag kunt. Zeker als je over enige ervaring op dit gebied bezit. Wanneer je geen lening krijgt, dan is dit een goede optie.

Overbodige spullen verkopen

Naast het zoeken van een bijbaan zijn er ook nog andere mogelijkheden om wat bij te verdienen. Heb je er bijvoorbeeld wel eens over nagedacht om overbodige spullen op marktplaats te gaan verkopen. 

Op die manier kan je ook snel aan wat extra geld komen. Zeker indien je met spoed geld nodig hebt, dan is dit een reële optie.

Misschien kan je op die manier voorkomen dat je een minilening dient af te sluiten om aan wat extra geld te komen. Daarnaast ruimt het jouw huis ook nog eens op.

Bijverdienen door spullen te verkopen

Wil jij ondernemer worden?

Nog mooier is om structureel geld bij te verdienen. Door een eigen business op te zetten kan je structureel geld bijverdienen. Dit klinkt waarschijnlijk niet erg realistisch, maar het is eenvoudiger dan dat je denkt. 

Eigenlijk is het enige waar je over dient te beschikken doorzettingsvermogen. En een goed idee uiteraard.

Affiliate marketing

In dit aspect is bijvoorbeeld affiliate marketing een goede optie om het een en ander bij te verdienen. Wel heb je hiervoor geduld en doorzettingsvermogen nodig. Het zal namelijk niet van vandaag op morgen het geval zijn dat je extra gaat bijverdienen. 

Hier gaat wel de nodige tijd overheen. Echter, je kan wel structureel jouw maandelijkse budget aanvullen. Met hoeveel je dit budget wilt aanvullen heb je bovendien zelf in de hand. Des te meer tijd je erin stopt. des te meer je zult gaan verdienen. Een paar honderd euro extra per maand is eigenlijk redelijk eenvoudig. Er bestaat zelfs de kans dat je niet langer denkt, ik wil wat bijverdienen, maar dat je heel veel gaat verdienen.

Heb je echter al veel volgers op social media, dan zal je zelfs op korte termijn een centje bijverdienen. 

Geen gebrek aan bijbaantjes

Wil je niet gaan ondernemen, dan zijn er legio andere mogelijkheden. Zo is er bijna altijd wel een baantje te vinden als oppasser. Of je kan de uurtjes die je over hebt gebruiken om online wat enquetes in te vullen. Rijk zul je er niet van worden, maar alles is meegenomen. 

En zoals al gezegd, dat kan er net voor zorgen dat je geen geld hoeft te gaan lenen. En eigenlijk verdien je dan dubbel. 

Aan de ene kant komt er meer geld binnen en aan de andere kant gaat er minder geld uit, omdat je geen rente en aflossing hoeft te betalen. En zeker in  het geval van een minilening kan dat toch fors oplopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *