Met spoed geld lenen zonder bkr toetsing

Wil je met spoed geld lenen zonder BKR toetsing? Wat zijn dan jouw mogelijkheden? Kan je bijvoorbeeld een minilening afsluiten?

Verstrekken banken een lening zonder BKR toetsing?

Hierop is het antwoord; Nee, dit doen zij niet. Zeker na de kredietcrisis zijn banken erg voorzichtig met het verstrekken van leningen.

Enerzijds omdat zij natuurlijk niet het risico willen lopen dat leningen niet worden terugbetaald. Maar anderzijds zijn zij ook zeer voorzichtig wat betreft hun imago. Banken hebben over het algemeen al geen goed imago, hetgeen versterkt is door de kredietcrisis.

Door onverantwoorde leningen aan particulieren te verstrekken, waardoor deze mensen nog verder in de problemen komen, helpt het imago van banken niet om te verbeteren. Met spoed geld lenen zonder bkr toetsing kan dus niet via een bank.

Waar kan ik met spoed geld lenen zonder BKR toetsing?

Dit kan  eigenlijk alleen bij de aanbieders van flitskredieten. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het snel verstrekken van een lening.

Hun streven is dat jij binnen 24 uur geld op jouw rekening hebt staan. Wel moet het bedrag wat je wilt lenen niet al te hoog zijn. En bovendien is de looptijd van de lening die wordt verstrekt niet langer dan 62 dagen.

Twee bekende aanbieders van wat een minilening wordt genoemd zijn Saldodipje en Ferratum. Wanneer je snel geld nodig hebt en wanneer het bovendien om een klein bedrag gaat dan kan je bij deze twee aanbieders van kredieten snel geld lenen.

Wel is het zo dat het bedrag wat je bij hen kunt lenen maximaal 1500 euro is. En dit alleen wanneer je al een bestaande klant bent.

Waar snel geld lenen zonder bkr

Voor nieuwe klanten wordt er in eerste instantie maximaal 400 euro verstrekt. Met spoed geld lenen zonder bkr toetsing is dus beperkt tot relatief kleinere bedragen, zoals bijvoorbeeld 100 euro.

Geen BKR toetsing

Doordat er geen BKR (Bureau Krediet Registratie) toetsing wordt uitgevoerd kan je ook met een negatieve bkr registratie een lening afsluiten. Iets wat bij bijvoorbeeld een doorlopend krediet of persoonlijke lening praktisch onmogelijk is.

Ook bij het  aan populariteit winnende particulier geld lenen is het niet mogelijk om zonder BKR controle geld te lenen.

Je kan dus maximaal 1500 euro lenen zonder bkr toetsing. Voor hogere bedragen ontkom je niet aan aan een BKR check. Hiervoor gelden vrij strikte voorwaarden.

Het aanvragen van een minilening

Dit kan niet direct op onze website. Dit kan alleen op de websites van de aanbieders van de flitskredieten, zoals de twee onderstaande aanbieders:

>> Renteverlaging bij Saldodipje en Ferratum <<

Kredietverstrekker

Lening

Looptijd

Direct aanvragen

100€ - 1,500€

30 - 90 dagen

100€ - 1,500€

30 - 90 dagen

Op bovenstaande websites kan je eenvoudig en snel een aanvraag indienen om zo een kleine lening af te sluiten. Wanneer je direct geld nodig hebt, dan is het goede nieuws dat indien jouw aanvraag wordt goedgekeurd, dat je binnen 24 uur geld op je rekening hebt staan. Je kan dus supersnel geld lenen.

Als je het geld op jouw rekening hebt staan dan dien je de lening binnen maximaal 62 dagen terug te betalen. Deze termijn kan ook korter zijn, hetgeen afhangt van wat je hebt afgesproken. Het terug te betalen bedrag is inclusief de rente en eventueel bijkomende kosten.

Kan iedereen een minilening aanvragen?

In principe wel. Door het gebruik maken van een garantsteller wordt het risico voor de kredietverstrekker beperkt. Hierdoor stellen zij dan ook niet zulke strikte voorwaarden aan het verstrekken van een lening zoals bijvoorbeeld een bank.

Zijn minileningen legaal?

Bedrijven die actief zijn op het gebied van verstrekken van leningen op de Nederlandse markt, dienen in het bezit te zijn van een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Dit is een instantie die toezicht houdt op de kredietverstrekkers. Op deze manier wordt er voor gezorgd dat alle regels worden nageleefd.Een van de regels is bijvoorbeeld de maximale rente die in rekening mag worden gebracht. Een bedrijf met een Nederlandse vergunning is dus volstrekt legaal.

Wel is het natuurlijk zo dat je tegenwoordig op het internet makkelijk grensoverschrijdend kunt lenen. In dat geval heb je dus niet de zekerheid dat de AFM de kredietverstrekker controleert.

Met spoed geld lenen zonder bkr toetsing

Veel regelgeving binnen de Europese unie is geharmoniseerd. Maar hoe en of dat in de praktijk ook wordt opgevolgd in andere landen, dat is natuurlijk altijd maar afwachten.

Ook al wil je met spoed geld lenen zonder bkr toetsing, ik zou toch altijd even kijken met welke partij je in zee gaat. Er zijn ook verhalen bekend over buitenlandse kredietverstrekkers die een torenhoge rente berekenen. Wat dat betreft vind ik het persoonlijk toch altijd prettig om in zee te gaan met een bedrijf dat onder de Nederlandse wetgeving valt.

Waarvoor wordt een minilening gebruikt?

Voorkomen is beter dan genezen. Een minilening kan een probleem op korte termijn oplossen. Wanneer je echt dringend geld nodig hebt, maar je zit even zonder, dan kan een kleine lening, ook wel een microkrediet genoemd, je uit de brand helpen.

Echter, daarnaast is het aan te raden om er eens over na te denken waarom je deze lening nodig hebt. Geef je gewoonweg teveel en te makkelijk geld uit, of is jouw inkomen gewoonweg niet toereikend om rond te komen.

Dan kan je natuurlijk ook eens kijken hoe jouw inkomen te verhogen. Misschien meer uren werken indien je niet fulltime werkt, of een andere baan zoeken waarmee je meer verdient.

Daarnaast zou je ook kunnen proberen om online het een en ander bij te verdienen. Er zijn best veel mensen die in hun vrije tijd bezig zijn om via het internet een extraatje te verdienen.

En dat is makkelijker dan het klinkt. Er zijn legio mogelijkheden om dit te doen.

Bovendien is het helemaal niet moeilijk. Je hebt alleen een internetverbinding en een computer of laptop nodig. En dan kan je misschien op die manier net dat extra geld verdienen. dat je nu tekort komt.

Dit wordt een passief inkomen genoemd. Met passief wordt bedoeld dat op het moment dat je geld begint te verdienen, dat je er dan weinig meer voor hoeft te doen om dat geld te blijven verdienen. Op die manier verdien je als het ware op een passieve manier een extra inkomen. En dan kan je misschien voorgoed vaarwel zeggen tegen jouw geldproblemen.

Meer verdienen of minder uitgeven?

Uiteindelijk draait het erom dat de inkomsten minimaal gelijk zijn aan jouw uitgaven. Dus je kan of minder geld uitgeven, of er voor zorgen dat er meer geld binnenkomt. En dan is de oplossing dat er meer geld binnenkomt toch het prettigst.

Op die manier hoef je geen leuke dingen uit te stellen of links laten liggen. En dan hoef je de toekomst ook niet meer met spoed geld lenen zonder BKR check. 

Dat is iets om over na te denken  Wil je op dit moment met spoed geld lenen zonder bkr toetsing, dan ben je aangewezen op de aanbieders van flitskredieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *