Minilening

Zoals de naam al doet vermoeden, is een minilening een kleine lening. Hierbij kun je een klein bedrag lenen om bijvoorbeeld onverwachte uitgaven te dekken. Een kleine lening waarbij je het bedrag binnen 45 dagen terug moet betalen. Een minilening kun je veelal aanvragen zonder dat er een BKR-toetsing gedaan wordt. Meestal hoef je alleen een loonstrook op te sturen en een geldig ID-bewijs.

Waar sluit je een minilening af?

De meeste kredietverstrekkers die je kunt vinden op het internet, hebben enkel doorlopende, persoonlijke of zakelijke leningen. Heb je een BKR-registratie of wil je geen van deze leningen? Dan is een minilening voor jou geschikt. Maar er zijn maar enkele kredietverstrekkers die een flitskrediet aanbieden. Dat zijn onder andere Ferratum en Saldodipje.

Wanneer sluit je een minilening af?

De reden om een minilening af te sluiten kan vele oorzaken hebben. Als je een overwachte uitgave moet doen, of er komt een rekening binnen die echt betaald moet worden. Dan kan een minilening de oplossing zijn. We begrijpen maar al te goed dat je liever niet bij je familie aan klopt om even wat geld te lenen. We willen onafhankelijk zijn, een flitskrediet is dan de oplossing. Je kunt dan een klein bedrag lenen wat je met een laag rentepercentage binnen 45 dagen weer terug betaald.

Door op bovenstaande knop “VRAAG NU AAN BIJ FERRATUM”, ga je naar de aanvraagpagina bij Ferratum, klik je op de knop hieronder, dan vraag je deze aan bij Saldodipje. Wanneer je daar al je gegevens invult, kun je het bedrag al binnen 24 uur op werkdagen op je rekening hebben.