Snel geld lenen zonder bkr en loonstrook

Snel geld lenen zonder bkr en loonstrook lijkt op het eerste gezicht een lastige opgave. Of misschien zelfs een onmogelijke opgave. Dit is echter niet het geval. Integendeel, het is zelfs mogelijk om op deze manier binnen een paar minuten een lening aan te vragen en vervolgens ook binnen 24 uur geld op je rekening te hebben staan.

Is het bezit van een negatieve BKR registratie een belemmering?

Misschien ben je in het verleden al eens tegen het probleem aangelopen dat er geen lening wordt verstrekt, omdat je in het bezit bent van een negatieve BKR registratie. Voor het aanvragen van een minilening is dit echter geen probleem. 

Doordat er helemaal geen toetsing wordt uitgevoerd bij het BKR register, is een negatieve BKR notering geen belemmering bij het aanvragen van een lening.

Kredietverstrekker

Lening

Looptijd

Direct aanvragen

100€ - 1,500€

30 - 90 dagen

100€ - 1,500€

30 - 90 dagen

De procedures bij het aanvragen van een lening

Naargelang het soort lening dat je wilt aanvragen, dien je aan verschillende voorwaarden te voldoen. Zo zal er bij een doorlopend krediet en een persoonlijke lening een BKR toetsing worden uitgevoerd. Daarnaast zal er ook om een loonstrook worden gevraagd. 

Snel geld lenen zonder BKR en loonstrook gaat dus niet op voor zowel een doorlopend krediet alsook een persoonlijke lening.

Snel geld lenen zonder BKR en loonstrook kan alleen door het afsluiten van een minilening. Bij alle overige soorten leningen zal er zowel worden gevraagd om een loonstrook als ook zal er een bkr toetsing worden uitgevoerd.

Lenen zonder BKR toetsing en de hoogte van de rente

Wel dienen we hier te vermelden dat er een nadeel verbonden is aan snel geld lenen zonder BKR en loonstrook. 

Zoals we al eerder op deze pagina hebben aangegeven is dit alleen mogelijk door het afsluiten van een minilening. Hiervoor betaal je wel een relatief hoge rente

Kan je tegenwoordig een doorlopend krediet al afsluiten tegen een rente van ongeveer 4%, dat is bij een minilening of flitskrediet in de vorm van snel geld lenen zonder bkr en loonstrook niet het geval. 

De rente voor deze lening ligt op dit moment zo rond de 14%. 

Dit is in lijn met de rente die maximaal in rekening mag worden gebracht. Want in Nederland geldt er wetgeving op het gebied van de de maximaal toegestane rente

Overigens is deze rente ongeveer gelijk aan de rente die een bank bij roodstand in rekening brengt. Ook een creditcardmaatschappij zal eenzelfde rente in rekening brengen indien je de creditcard rekening niet op tijd betaald.

Het voorschrift van de maximaal toegestane rente geldt echter alleen voor leningen verstrekt aan particulieren. Rente voor zakelijke leningen is niet aan een maximum gebonden. Wel zijn er discussies gaande om ook de rente op de zakelijke markt aan een maximum te koppelen.

Hoeveel kan je lenen zonder BKR toetsing?

Het bedrag wat je snel kunt lenen zonder BKR toetsingen en het overleggen van een loonstrook, is maximaal 1500 euro.

Voor leningen boven dit bedrag is snel geld lenen zonder BKR en loonstrook niet mogelijk. 

Er zal dan zowel sprake zijn van een bkr toetsing als dat er ook gevraagd zal worden om een loonstrook of een arbeidscontract. Een lening wordt al verstrekt vanaf 100 euro. Dus zelfs voor kleine bedragen kan je een beroep doen op een minilening.

Snel geld lenen zonder bkr en loonstrook

Zit je slechts verlegen om een klein bedrag van een paar honderd euro, dan kun je op deze manier zonder papierwerk en rompslomp vaak nog dezelfde dag over het geld beschikken.

Waarom wordt er geen BKR toetsing uitgevoerd?

Er zijn doorgaans twee redenen waarom er wordt gewerkt met een BKR toetsing.

  • Op deze manier kan een kredietverstrekker meer zekerheid verkrijgen dat de leningnemer in staat is om de lening terug te betalen.
  • Er wordt voorkomen dat mensen teveel en te gemakkelijk leningen gaan afsluiten waardoor zij vroeger of later in de financiële problemen terechtkomen.

Het risico voor de kredietverstrekker wordt afgevangen door het werken met een garantstelling. Je kunt alleen een minilening afsluiten door het afgeven van een garantstelling. 

Deze garantstelling dient te worden afgegeven door iemand anders dan jezelf. Dit kan een vriend of  familielid zijn. Het is echter ook mogelijk om Ferratum financial services een garantstelling af te laten geven. 

Hiervoor worden wel extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten kan je voorkomen door zelf op zoek te gaan naar iemand die voor jou garant zou willen staan.

Kan je lang over het geleende geld beschikken?

Het antwoord op deze vraag is nee. Afhankelijk van het bedrag dat je wilt lenen wordt er een standaard termijn gehanteerd voor hoelang dit geld aan jou wordt uitgeleend.

Des te hoger het bedrag des te langer je het geld kunt lenen. Dit zal echter in eerste instantie niet langer zijn dan 62 dagen. En dan is het ook nog eens zo dat je na 30 dagen de eerste termijn van de lening dient terug te betalen.

Ga je bijvoorbeeld een bedrag lenen van 500 euro, dan dien je dit bedrag binnen 45 dagen weer af te lossen. 

Hoe lang kan je geld lenen

Geld lenen kost geld

Voor elke vorm van lenen geldt dat geld lenen geld kost. En bij snel geld lenen zonder bkr en loonstrook is het rentepercentage zelfs erg hoog te noemen. 

Omdat je echter alleen maar kleinere bedragen kunt lenen is het bedrag wat je per maand aan euro`s aan rente dient te betalen weer niet al te hoog. Om een indruk te geven van de bedragen die je in euro`s aan rente dient te betalen, onderstaand overzicht:

LeningLooptijdRente
€ 30030€ 3,24
€ 40030€ 4,32
€ 80030€ 8,64
€ 50045€ 8,13
€ 80045€ 13,02
€ 1.00045€ 15,02
€ 60062€ 9,61
€ 80062€ 13,02
€ 1.00062€ 16,43

Is het wel vertrouwd om op deze manier geld te lenen?

Minileningen worden verstrekt door Saldodipje en Ferratum. Over de betrouwbaarheid van deze ondernemingen hoef je jezelf geen zorgen te maken. Het zijn beide Europese bedrijven, waarbij Ferratum zelfs genoteerd is op de aandelenbeurs van Frankfurt.

Waarom willen mensen snel geld lenen zonder een BKR toetsing?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen een beroep te doen op een lening waarbij er geen BKR toetsing plaatsvindt en waarbij er ook niet wordt gevraagd om allerlei documenten te overleggen. De belangrijkste zijn:

1. Er is sprake van een negatieve BKR codering

Mensen die in het bezit zijn van een negatieve BKR codering kunnen slechts bij uitzondering een lening afsluiten. Het afsluiten van een lening voor een groter bedrag is al helemaal lastig zo niet onmogelijk.

2. Situaties waar snel geld noodzakelijk is

In sommige situaties dienen mensen snel over geld te beschikken. Het doorlopen van de procedure zoals deze geldt bij het aanvragen van een doorlopend krediet of persoonlijke lening duurt dan gewoonweg te lang. Het belangrijkste in dit soort gevallen is om zo snel mogelijk te kunnen beschikken of het geleende bedrag.

3. Het vooropstellen van de privacy

Er zijn meer en meer mensen die gewoonweg niet willen dat er gekeken wordt naar hun betaalgedrag en betaalhistorie. Privacy wordt steeds belangrijker en bij het aanvragen van een lening dien je behoorlijk wat van deze privacy op te geven.

Hoe gaat snel geld lenen in zijn werk?

Als je snel geld nodig hebt, dan kan je een aanvraag voor een minilening indienen via de website van Saldodipje of Ferratum. Dit zijn de enige twee overgebleven aanbieders van snel geld lenen zonder BKR en loonstrook.

De aanvraag is erg simpel en je hoeft slechts een paar stappen te doorlopen om de aanvraag in te vullen en vervolgens te versturen. Zorg er overigens wel voor dat je jouw identiteitsbewijs en bankpas bij de hand hebt. 

Je dient namelijk wel een foto of scan van jouw identiteitsbewijs te versturen met de aanvraag en de bankgegevens heb je nodig om het bankrekeningnummer in te vullen op welke rekening je het geld van de lening wilt ontvangen.

Waarom verstrekken banken geen kleine leningen?

In de tabel weergegeven op deze pagina kun je terugzien hoeveel rente een kredietverstrekker ontvangt bij het verstrekken van een kleine lening. Voor deze relatief kleine bedragen dient een kredietverstrekker echter wel het nodige werk te verrichten. 

Er dient altijd iemand te kijken naar de aanvraag. En omdat een bank altijd een BKR controle zal uitvoeren dienen zij ook het BKR register te raadplegen.

De tijd die iemand met een aanvraag van een lening van een paar honderd euro kwijt is, weegt niet op tegen het bedrag wat zij uiteindelijk aan rente gaan ontvangen. 

Daarom verstrekken banken alleen grotere leningen in de vorm van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Bij deze leningen wegen de kosten namelijk wel op tijd de baten.

Opnieuw een lening aanvragen na terugbetalen van een lening

Ook al heb je het geld van een minilening slechts kort tot je beschikking, er staat je niks in de weg om na het aflossen van de lening een nieuwe minilening aan te vragen.

In dat geval dien je dan wel eerst te beschikken over het geld om de eerste lening terug te betalen. Dit is namelijk wel een voorwaarde bij het aanvragen van een nieuwe lening. Je kan geen andere minileningen hebben openstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *