Snel geld lenen zonder werk

Kan je snel geld lenen zonder werk? Dus, geld lenen indien je jezelf in de situatie bevindt dat je een uitkering ontvangt, of dat je wellicht student bent.

Kan je bij een bank terecht?

Geld lenen zonder inkomen is slechts erg beperkt mogelijk. Er zijn banken die een lening aanbieden, specifiek aan studenten, waarbij dan de ouders garant staan voor deze lening. 

Vaak is dit een lening in de vorm van de mogelijkheid tot rood staan. Echt veel geld kan je op die manier, zonder dat je een vast inkomen hebt, dus niet lenen. Daarnaast is de rente ook nog eens hoog.

Geld lenen van bekenden

Een andere optie is om op zoek te gaan naar een bekende die bereid is jou wat geld te lenen. In onze ogen zijn hier echter wel de nodige nadelen aan verbonden. 

Het gebeurd regelmatig dat leningen tussen vrienden het einde van een vriendschap inluiden. Het is in onze opinie dan ook verstandig om hier erg voorzichtig mee om te gaan.

Lenen via de gemeentelijke kredietbank

Snel geld lenen zonder werk is eventueel ook mogelijk bij de gemeentelijke kredietbank. Wel worden er dan strenge eisen gesteld aan hetgeen je gaat doen met het geld. 

Er zal nauwgezet naar jouw persoonlijke situatie worden gekeken en dan ook met name hoe je uit de financiële problemen kunt komen. Het is op deze manier bijvoorbeeld niet mogelijk een lening af te sluiten om van op vakantie te gaan.

Een minilening aanvragen

Het afsluiten van een lening in de vorm van een minilening is eigenlijk de vorm van lenen die het beste past bij snel geld lenen zonder werk. Het hebben van een baan is namelijk geen voorwaarde die wordt gesteld bij het aanvragen van een minilening. Daarentegen kan je door een minilening wel over direct geld beschikken.

Dit in tegenstelling bij het aanvragen van een persoonlijke lening. Bij een persoonlijke lening is een vaste baan zelfs vaak een vereiste.

>> Rente aanpassing bij Saldodipje en Ferratum <<

Kredietverstrekker

Lening

Looptijd

Direct aanvragen

100€ - 1,500€

30 - 90 dagen

100€ - 1,500€

30 - 90 dagen

Eenvoudig een klein bedrag lenen

Omdat het bij een minilening om een kleine lening gaat, is de acceptatieprocedure relatief simpel. Dit omdat het bedrag wat je maximaal kunt lenen is beperkt tot 1500 euro. Het risico bij het verstrekken van een minilening is dus beperkt. Daarnaast zal er wel worden gevraagd om een garantstelling. Deze garantstelling is voor de kredietverstrekker ter zekerheid dat de lening zal worden terugbetaald

Enige aandacht is er wel vereist op het gebied van de garantstelling. Indien je dit niet zelf regelt, dan kan dit hoge kosten met zich meebrengen. Vele malen meer dan hetgeen je aan rente kwijt bent.

Let op de rente die je dient te betalen

Snel geld lenen zonder werk is dus beperkt tot het lenen van een klein bedrag. Daarnaast gaat het ook niet om goedkoop geld. De rente is gewoonweg hoog te noemen. Hierbij dien je te rekenen op een rente die dubbel zo hoog is dan bij de rente die geldt bij een doorlopend krediet. Geld lenen zonder bkr toetsing is voor de kredietverstrekker nu eenmaal risicovol en daarvoor willen zij worden beloond.

Is een negatieve bkr notering een belemmering?

Nog een voordeel van een minilening is dat een negatieve bkr registratie geen probleem is.

Er wordt namelijk geen bkr toetsing uitgevoerd.

Je kan dus zeggen dat snel geld lenen zonder werk zelfs mogelijk is zonder een toetsing bij het bkr.

Snel geld lenen zonder dat je werkt

Geld lenen zonder financieel advies

Omdat er bij het aanvragen van een lening niet naar jouw persoonlijke situatie en dan specifiek naar jouw financiële situatie wordt gekeken, ben je wanneer je wilt lenen op jezelf aangewezen. Je dient voor jezelf te bepalen of het voor jou wel verstandig is om geld te gaan lenen. 

Het aanvragen van een lening gaat snel en eenvoudig. Misschien zelfs te eenvoudig, gezien het feit dat je toch een belangrijke financiële verplichting aangaat. Hierdoor wordt er weleens te eenvoudig een beroep gedaan op een lening. In onze opinie is dit een belangrijke afwegingen die je zou moeten maken wanneer je wilt gaan lenen.

Heb je werk gevonden?

Ga je op dit moment snel geld lenen zonder werk te hebben, dan zal je dus een hoge rente dienen te betalen. Op het moment dat je wel in het bezit bent van een vast inkomen, zou je eens kunnen overwegen om leningen die je vanuit die periode hebt afgesloten over te sluiten. 

Je hebt dan namelijk een goede kans dat je een nieuwe lening kan afsluiten tegen een aanzienlijk lagere rente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *