Snelle lening

Geld nodig? En dan gewoon zo snel mogelijk? Een snelle lening is beschikbaar in de vorm van een minilening. Op die manier kan je al binnen 24 uur over geld beschikken. En dat is wat je in onze ogen snel geld lenen noemt. 

>> Renteverlaging bij Saldodipje en Ferratum <<

Kredietverstrekker

Lening

Looptijd

Direct aanvragen

100€ - 1,500€

30 - 90 dagen

100€ - 1,500€

30 - 90 dagen

Indien je dagen, of zelfs weken, dient te wachten alvorens je over geld van een lening kunt beschikken, is dit in onze opinie geen snel geld lenen. Vaak is de noodzaak voor extra geld dermate groot dat je jezelf ook helemaal niet in de situatie bevindt dat je zolang op het geld van een lening kunt wachten.

De snelste manier van geld lenen

In onze opinie bestaat er geen snellere manier van geld lenen dan het afsluiten van een minilening. Op die manier beschik je binnen 24 uur over geld. En vaak zelfs nog sneller. 

Indien je direct in de ochtend een aanvraag voor een flitskrediet indient, kan het zelfs zo zijn dat je dezelfde dag nog over het geld kan  beschikken.

Snelste lening

Hoe lang duurt het afsluiten van een doorlopend krediet?

Voor het aanvragen en goedgekeurd krijgen van een doorlopend krediet dien je er vanuit te gaan dat hier best wel wat tijd overheen kan gaan. Indien je geluk hebt, kan je na een week over het geld beschikken. 

Maar het kan ook best zo zijn dat het twee weken duurt voordat je over het geld kunt beschikken. Voor een persoonlijke lening geldt hetzelfde. 

Waarom duurt het afsluiten van een lening soms zo lang?

Een lening afsluiten via dit soort leningen kost nu eenmaal tijd. Dit komt omdat er het nodige papierwerk bij komt kijken. Zo wordt er vaak gevraagd om loonstroken of een arbeidscontract. 

In sommige gevallen dien je zelfs een werkgeversverklaring te overleggen waarin wordt vermeld dat er geen plannen bestaan om van de werkgeverszijde de arbeidsovereenkomst te beëindigen. 

Dit alles neemt de nodige tijd in beslag. Ten eerste dien je er zelf voor te zorgen dat je alle gevraagde documenten verzameld en opstuurt. En bij de kredietverstrekker dient vervolgens iemand de tijd te nemen deze documenten te bekijken en te beoordelen.

De invloed van de BKR controle

Het uitvoeren van een BKR controle neemt ook de nodige tijd in beslag. Ook hier dient een medewerker van de kredietverstrekker de tijd te vinden om deze controle uit te voeren. Dan hangt het er maar net vanaf hoe druk zij zijn, wanneer ze dit kunnen doen. 

Maar het is uiteraard zo dat medewerkers van de kredietcontrole van een kredietverstrekker ook andere zaken dienen te behandelen. De kans dat zij direct de BKR controle uitvoeren is dan ook klein. DIt alles zorgt ervoor dat er in de meeste gevallen geen sprake is van een snelle lening, indien je op deze manier geld wilt lenen.

Kan je snel een groot bedrag lenen?

Wil je een groot bedrag lenen, bijvoorbeeld voor een nieuwe auto, dan heb je geen andere keuze dan dit proces af te wachten. Een snelle lening wordt dan wel verstrekt door een flitskrediet aanbieder, maar je kan dan geen bedragen lenen waarmee je bijvoorbeeld een auto kan kopen. 

De mogelijkheden via het afsluiten van een minilening

Bij een eerste lening wordt er doorgaans niet meer verstrekt dan een bedrag van rond de 400 euro of 500 euro. Wel is het zo dat indien je al eerder een minilening hebt afgesloten en deze zonder problemen op tijd hebt afbetaald, je dan op termijn een bedrag van 1500 euro kan lenen.

Indien je net dit bedrag tekort komt om bijvoorbeeld een nieuwe auto te kopen, dan zou je op deze manier jouw beschikbare budget kunnen aanvullen. 

Je dient er dan wel rekening mee te houden dat je het geld op niet al te lange termijn dient terug te betalen. Bij leningen tot 500 euro is dit 62 dagen. Ga je het maximale bedrag van 1500 euro te lenen, dan dien je dit bedrag alsnog binnen 90 dagen af te lossen. 

Snelle lening mogelijkheden

En naast de aflossing dien je uiteraard ook de rente binnen deze termijnen te voldoen. 

Is het aanvragen van een minilening lastig?

Een lening aanvragen in de vorm van een minilening of flitskrediet is erg eenvoudig. Je kan via de website van Saldodipje of Ferratum direct geld lenen. In dat geval gaat het om geld lenen zonder BKR toetsing. 

Dit versnelt het aanvraagproces aanzienlijk. En niet alleen is het geld lenen zonder bkr toetsing, het is geld lenen zonder bkr toetsing en papierwerk. 

Want je hoeft ook geen zaken zoals salarisstroken, arbeidscontracten of dergelijke te overleggen. Een kopie van een identiteitsbewijs is voldoende om een lening aan te vragen. 

Op deze manier wordt snel geld lenen mogelijk en ook nog eens makkelijk gemaakt. 

En dat is vooral fijn voor mensen die dringend geld nodig hebben en daarnaast eventueel in het bezit zijn van een negatieve BKR codering. Na het indienen van een aanvraag wordt je per e mail op de hoogte gehouden van de voortgang. En als alles direct goed gaat, dan kan je binnen 24 uur al geld op jouw bankrekening verwachten.

Is het mogelijk om snel zakelijk geld te lenen?

Een zakelijke lening in de vorm van een minilening of flitskrediet is in onze ogen geen geschikte vorm van geld lenen. Daarvoor zijn de bedragen die je kan lenen simpelweg te laag. Daarnaast is de korte looptijd uit oogpunt van een zakelijke lening ook niet handig. 

Een snelle lening en dan in de vorm van een zakelijke lening, is in de praktijk dan ook niet mogelijk. Je zult er dan op moeten rekenen dat dit de nodige tijd in beslag gaat nemen. En vaak nog langer dan de tijd die benodigd is voor het aanvragen van een persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Snel geld lenen is snel terugbetalen

Een snelle lening betekent niet alleen dat je snel over geld kunt beschikken, maar je dient dit geld ook weer snel terug te betalen. Bij een minilening is er sprake van standaard looptijden. 

Deze bedragen achtereenvolgens 30 dagen, 62 dagen of 90 dagen. Naar gelang het bedrag wat je leent hoger is, des te langer de looptijd. 

Gespreid terugbetalen

Daarbij is het wel zo dat bij een looptijd van meer dan 30 dagen je het geleende bedrag in gelijke termijnen dient terug te betalen. 

Zo dien je bij een lening met een looptijd van 62 dagen, na 30 dagen de helft van het geleende geld terug betalen. Zoals hierboven al aangegeven, geldt  bij het afsluiten van een snelle lening dat je het geleende bedrag dus ook snel weer dient af te lossen.

Komt iedereen in aanmerking voor een snelle lening?

De kans dat je via een minilening snel geld kunt lenen is erg groot. Je kan wel zeggen dat bijna iedereen in aanmerking komt voor een snelle lening. 

Zo bestaan er geen eisen betreffende het inkomen en is er ook geen sprake van een BKR toetsing. Dus zelfs als je een laag inkomen geniet en je bent in het bezit van een negatieve BKR registratie, dan nog kan je op deze manier een lening afsluiten.

Over Flitskredietaanbieders.nl

Wij zijn een puur informatieve website. Op onze website kun je dan ook geen lening afsluiten. Indien je dit wilt, dan kan je dit doen via de website van Saldodipje of Ferratum. Verder verstrekken wij ook geen adviezen en voeren wij ook geen bemiddeling uit. 

Wij verstrekken alleen informatie en indien je een mening terugleest, dan is dit onze eigen persoonlijke opinie.

Persoonlijk zijn wij van mening dat een minilening voorziet in een behoefte voor mensen die snel over geld dienen te beschikken. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het betalen van een verkeersboete. 

Het niet op tijd betalen van een verkeersboete zal direct leiden tot enorme verhogingen. In dat geval kan het afsluiten van een minilening om zodoende deze boete op tijd te kunnen betalen, je uiteindelijk veel geld besparen. Hetzelfde geldt voor aanmaning die je ontvangt voor bijvoorbeeld een elektriciteitsnota.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *