Tweede lening Ferratum

Heb je al eens geld geleend via Ferratum, dan zal je merken dat een tweede lening via Ferratum nog sneller en eenvoudiger zal zijn. Je krijgt namelijk bij de eerste aanvraag toegang tot een persoonlijke omgeving. Vanuit deze persoonlijke omgeving kan je dan razendsnel een tweede lening aanvragen.

Data zoals adresgegevens en bankrekeningnummer zijn dan al opgeslagen en deze hoef je niet opnieuw in te voeren.

Geen bestaande lening aflossen met een nieuwe minilening

Voordat je een tweede lening bij Ferratum kan aanvragen, dien je wel een eventuele openstaande lening te hebben afgelost. 

Het is niet mogelijk om een bestaande lening af te lossen met een tweede lening. Dit is eigenlijk de enige voorwaarde die anders is voor het afsluiten van een tweede lening, in vergelijk met het afsluiten van een eerste lening.

Je kan meer geld lenen met een vervolglening bij Ferratum

Een belangrijk en groot verschil bij een tweede lening via Ferratum is dat het bedrag dat je kan lenen omhoog zal gaan.

Bij elke nieuwe lening is dit het geval. 

Stapsgewijs zal je op die manier het maximale kredietbedrag bereiken. Kon je de eerste keer bijvoorbeeld 400 euro lenen, dan zal er bij een tweede lening waarschijnlijk een bedrag van 500 euro of wellicht 600 euro worden geleend.

Is dit nog niet voldoende, dan bestaat er ook nog de pluslening. Via de pluslening kan je een bedrag tot maximaal 1500 euro lenen.

Tweede lening ferratum meer geld

Ook bij een tweede lening kan je snel over geld beschikken

Indien je al eerder geld hebt geleend via Ferratum, dan zal je al wel weten hoe snel dit kan gaan. Binnen 24 uur heb je geld op je bankrekening staan en ook bij een tweede lening via Ferratum zal dit het geval zijn. 

Er is zelf een kans dat het nog sneller gaat, omdat je inmiddels al bekend bent binnen Ferratum. Daarnaast blijft het principe van geld lenen zonder BKR toetsing van kracht. Dus ook bij een tweede lening van bij Ferratum kan je geld lenen met een negatieve BKR registratie.

Een garantstelling is ook vereist bij een vervolglening

Op het gebied van de garantstelling is er geen verschil tussen een eerste en tweede lening. In beide gevallen dien je te zorgen voor een garantstelling. Ook bij de tweede lening via Ferratum heb je weer de keuze tussen de persoonlijke en gratis garantstelling, of de betaalde garantstelling via Ferratum Financial Services.

In onze ogen is het altijd aan te raden om op zoek te gaan naar een persoonlijke garantsteller. Dit kan je uiteindelijk veel geld besparen. Want vergeet niet dat de kosten van een garantstelling hoger zijn dan de rente die je dient te betalen. 

Na het afsluiten van een minilening heb je twee weken de tijd om een garantstelling te verzorgen. Doe je dit niet binnen deze termijn, dan wordt er automatisch overgeschakeld op de betaalde garantstelling. Dus vergeet niet, nadat je het geld van de lening hebt ontvangen, dat je dan nog steeds voor deze garantstelling dient te zorgen.

Niet op tijd terugbetalen kan leiden tot een afgekeurde aanvraag

Wel is het van belang dat je de eerste lening netjes binnen de termijn hebt afgelost. Indien dit niet het geval is, dan zal een tweede lening van Ferratum problemen opleveren., Er bestaat dan een gerede kans dat een aanvraag voor een vervolglening wordt afgekeurd. Dit is echter bij elke kredietverstrekker hetzelfde. 

Indien je jezelf niet houdt aan de voorwaarden, dan zullen ook zij terughoudend zijn met het verstrekken van nieuwe leningen.

Hoe ziet de toekomst van minileningen eruit?

Snel geld lenen is nog steed mogelijk via een minilening. Ook al is de AFM er niet blij mee, tot op heden zijn zij niet in staat geweest om minileningen te verbieden. Persoonlijk zijn wij ook van mening dat dit in de toekomst niet het geval zal zijn. 

Daarnaast is er een groep mensen die een beroep doet op deze lening, waarbij er een zekere noodzaak bestaat. In onze optiek zal, indien de AFM in de toekomst deze leningen wil gaan verbieden, er ook een alternatieve dienen te worden geboden voor deze groep mensen. 

Want vaak is het zo dat het snel over kunnen geld beschikken grotere problemen kan voorkomen.

Denk bijvoorbeeld aan afsluitingen van elektriciteit, het niet kunnen voldoen van een verkeersboete of andere vervelende situaties.

Toekomst minileningen

Ook een vervolg lening aanvragen doe je binnen een paar minuten

Of het nu de eerste keer is dat je geld wilt lenen via Ferratum, of het wordt jouw tweede minilening bij Ferratum, het aanvragen is en blijft simpel. Deze aanvraag kan je eenvoudig indienen via de website van Ferratum en neemt  slechts een paar minuten in beslag.

De renteverlaging voor minileningen

Onlangs hebben zowel Ferratum en Saldodipje voor een minilening het rentetarief naar beneden aangepast. Deze rente bedraagt nu net iets minder dan 10%, waar voorheen de rente bijna 14% bedroeg. 

Deze verlaagde rente is van toepassing op alle nieuwe leningen die worden afgesloten. Of het nu om een eerste lening via Ferratum gaat of een tweede lening. Dit is toch mooi meegenomen. Geld lenen kost geld, maar op deze manier kost het wel net iets minder geld.

2 Thoughts on “Tweede lening Ferratum”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *